Transpiratie excesiva

Solutii si pastile pentru transpiratie excesiva 

Primăvara și vara sunt anotimpurile în care mulți oameni încep să sufere de hiperhidroză. Principalul factor care agravează cu siguranță această boală neplăcută este creșterea temperaturii. Transpirația excesivă - vara, primăvara și alte anotimpuri ale anului - poate fi cauzată atât de factori externi, cât și de afectiuni ale organismului.

Pur și simplu, în unele cazuri, predispoziția genetică la creșterea secreției de transpirație apare indiferent de temperatura din afara ferestrei sau de nivelul de activitate fizică. În acest caz, soluția eficientă a problemei o reprezinta cosmeticele si pastile pentru transpiratie excesiva.

Cele mai populare solutii anti transpiratie

Cosmeticele sub forma de antiperspirant sau deodorant, conțin diverse săruri de aluminiu, care prin blocarea canalelor sudoripare - reduc efectiv secreția de transpirație. Cele mai bune solutii anti transpiratie excesiva contin aloe, pantenol, glicerina sau alte substante hidratante. La rândul lor, persoanele cu pielea cu adevărat sensibilă ar trebui să aleagă cele mai bune antiperspirante de pe raftul dermocosmetice.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza