Candidoza

Candidoza (Candida albicans), test Candida, tratament naturist Candida albicans 

Candidoza

Candidoza este o boala cauzata de ciuperca Candida (Candida albicans ).Poate fi localizata pe regiuni sau teritorii de pe piele si mucoase si se poate extinde mult, cuprinzand si organele interne (plamani,aparatul digestiv),organele genitale ( la femei si barbati ).

In gura, pe mucoase, se pot forma placi albe de diferite dimensiuni (margaritarel ),iar in colturile gurii se poate forma o plesnitura adanca,dureroasa,numita zabaluta.

Infectia cu Candida albicans mai este cunoscuta si sub denumirea de:candidoza, candidoza vulvo-vaginala, vaginita candidozica sau infectie vaginala. 

Daca vrei sa te testezi acasa in 15 minute cu Testul Veneris pentru Candida,detecteaza ciuperca in urina,fiind un test rapid si sigur Unisex ( pentru ea,pentru el).

La Samdistribution pe langa teste Veneris, gasiti produse naturiste ce pot fi folosite ca tratament in Candidoza (Candida albicans).

20,20 RON
In stoc
Proprin V, 40 tablete,Plantavorel,tratamentul afectiunilor aparatului genitourinar:Prostata,adenom de prostataProspect: Proprin V,40 tablete ProstataINGREDIENTE: tablete contin pulberi vegetale din: iarba de ghimpe(Xantuum spinosum), flori de galbenele (Calendula officinalis), iarba de urzica moarta (Lamium album), radacina de pir (Agropyrum repens), radacina de urzica vie (Urtica dioica), radacina de tataneasa (Symphytum officinale).Recomandari: Adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale aparatului genitourinar, prostatite cronice, adenom de prostata, cistite .MOD DE UTILIZARE: intern,adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, timp de 30-60 de zile.ATENTIONARI: Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat in special p ...