Candidoza

Tratament naturist Candida albicans 

Drojdia numită Candida albicans se găsește la majoritatea oamenilor sănătoși ca parte a florei digestive și joacă un rol foarte important în sistemul digestiv, hrănindu-se cu resturile alimentare nedigerate și excretând toxinele din procesele metabolice.

De obicei apare ca urmare a unei alimentații precare - bogată în zaharuri, cu care se hrănește drojdia, și săracă în vitamine B și fibre. Evitarea sau limitarea consumului de dulciuri, alcool, pâine și paste albe, băuturi carbogazoase și produse foarte procesate este esențială dacă vrem să ne protejăm împotriva candidozei.

În plus, candidoza poate aparea si ca urmare a utilizarii pe termen lung a antibioticelor. Acestea distrug nu numai bacteriile patogene, ci și alte bacterii „bune”, iar in locul lor, drojdiile încep să se înmulțească. Pot apărea simptome precum gaze, greață, flatulență, diaree, constipațiedureri abdominale sau respirație urât mirositoare.

Apetitul crescut pentru dulciuri este foarte caracteristic, deoarece zaharurile continute de acestea sunt necesare pentru inmultirea drojdiilor. Dacă ciupercile intră în sânge, se pot răspândi în tot corpul și coloniza organe precum sinusurile, amigdalele și vaginul.

In magazinul SamDistribution.ro sunt disponibile mai multe unguente pentru candida la preturi accesibile. Tratamentul pentru candida susține imunitatea naturală a organismului împotriva drojdiilor. Toate remediile noastre pentru candida, conțin extract din plante cunoscute de multă vreme pentru capacitatea lor de a controla creșterea microorganismelor.

Filtre active