Pancreatita

Tratamente naturiste, ceaiuri, vitamine pentru pancreatita

Afecțiunile pancreatice pot fi acute sau cronice. Pancreatita acută se dezvoltă atunci când echilibrul mecanismelor care inhibă sau stabilizează activitatea enzimelor din celulele alveolare pancreatice este perturbat. Simptomul principal al pancreatitei acute este durerea epigastrică persistentă și severă, care durează multe ore.

Simptomele pancreatitei includ

  1. durere bruscă, severă, de intensitate mare în partea superioară a abdomenului (deseori care iradiază spre spate),
  2. greață,
  3. vărsături
  4. distensie abdominală.

Bolile vezicii biliare și ale căilor biliare, precum și abuzul de alcool sunt responsabile pentru majoritatea cazurilor de pancreatita acuta.

Ce medicamente sau ceaiuri sunt recomandate in pancreatita?

Tratamentul pancreatitei acute ușoare este relativ simplu și presupune un post de scurtă durată (3-4 zile) însoțit de rehidratare intravenoasă și administrare de analgezice. Este important să urmați o alimentație sănătoasă, adaptată stării de sanatate, să consumati multe ceaiuri si sa suplimentați deficitul de vitamine.

În cazul pancreatitei și durerii pancreatice, se folosesc medicamente adecvate, de exemplu analgezice dar se poate ajunge uneori chiar la tratament chirurgical. Pastilele pentru pancreatita fără prescripție medicală si ceaiurile conțin diverse extracte din plante care ajuta secreția de suc pancreatic. Uneori, în diferite boli ale pancreasului, aceste enzime nu sunt suficiente.

Comanda online suplimente alimentare pentru pancreas

Printre medicamentele pancreatice fără prescripție medicală se numără enzimele pancreatice gata preparate cunoscute sub numele de pancreatină - un grup de enzime precum lipaza, amilaza și proteaza. Medicamentele de acest tip se iau în timpul mesei, în afecțiunile dispeptice specifice cu simptome însoțitoare precum flatulența sau senzația de sațietate.

În tratamentele naturiste pentru regenerarea pancreasului găsim diverse amestecuri care conțin, printre altele mărar, chimen, păpădie sau mentă. Aceste ierburi, disponibile sub formă de ceai, susțin și susțin în mod cuprinzător funcționarea pancreasului și a proceselor digestive, precum și activitatea ficatului. Printre suplimentele pancreatice, sunt recomandate cele care conțin ananas și papaya - acestea conțin enzime pe bază de plante care ajută la digerarea anumitor alimente. Un element important în tratamentul pancreatitei in reprezinta dieta, care exclude consumul de alimente greu digerabile. Pe samdistribution.ro gasesti suplimente naturale pentru hipertensiune pentru toate categoriile de varsta, de la prdoducatori precum Secom sau Ayurmed.

Filtre active

Degasil, 32 capsule, Walmark
19,50 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Degasil, 32 capsule, Walmark imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaze la nivelul intestinal: balonare, meteorism