Herbal V, 20 capsule (4 Cutii + 1 Gratis)

Herbal V, 4 Cutii + 1 Gratis, Supliment pentru barbati

Oferta speciala Herbal V, 20 capsule (4 Cutii + 1 Gratis). Suplimentul alimentar Herbal V, destinat barbatilor de toate varstele, cu o formula 100% naturala pentru imbunatatirea calitatii vietii sexuale si erectii mai ferme.

385,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Oferta speciala Herbal V, 20 capsule (4 Cutii + 1 Gratis).

Suplimentul alimentar Herbal V, destinat barbatilor de toate varstele, cu o formula 100% naturala pentru imbunatatirea calitatii vietii sexuale si erectii mai ferme. 

Herbal V are in compozita sa ingrediente cu actiune rapida si cu un puternic efect afrodisiac pentru revitalizatea organsimului, fara reactii adverse. Suplimentul are o eficienta cu pana la 80% mai ridicata in comparatie cu alte produse asemanatoare.

Beneficiile suplimentului Herbal V original:

  • natural, fara contraindicatii sau efecte secundare;
  • efectele se simt inca din primele 30 minute de la administrare;
  • imbunatateste circulatia sangelui si creste cantitatea si calitatea spermei;
  • previne ejacularea precoce;
  • prelungeste actul sexual;
  • penisul se mareste pana la dimensiunea lui maxima;
  • efect afrodisiac;
  • erectiile sunt mult mai puternice;
  • creste potenta;

Compozitia naturala a produsului Herbal V este bazata pe plante afrodiziace ce ajuta la ameliorarea disfunctiilor erectile la barbatilor si la imbunatatirea vietii sexuale.

Ingredientele Herbal V ajuta la cresterea libidoului si sustin performantele sexuale

  • Rhodiola Rosea are capacitatea sa amelioreze starile de stres, revitalizeaza organismul si imbunatateste performantele fizice.
  • Panax Ginseng poate fi util in ameliorarea disfunctiilor erectile. Are efect de relaxare la nivelul muschilor organului reproducator, creste productia de oxid nitric si imbunatateste circulatia sanguina.  
  • Tribulus Terrestris este cea mai renumita planta chinezeasca pentru proprietatile sale de a creste apetitul si de a combate disfunctiile erectile.

Herbal V mod de administrare

Se recomanda administrarea unei singure capsule de Herbal V cu aproximativ jumatate de ora inainte de inceperea actului sexual.

Efectul produsului poate sa dureze pana la 72 ore de la administrare.

Important: Suplimentul Herbal V are o formula unica 100% naturala, bazata pe cele mai bune extracte din plante cu efect revitalizant, afrodiziac si tonic. Este indicat atat pentru pentru prevenirea ejacularii precoce cat si pentru imbunatatirea performantelor sexuale si a duratei actului sexual.

Prezentare: pachet Herbal V, 20 capsule (4 Cutii + 1 Gratis)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: