Vitamine pentru Par, Unghii si Piele

Produse pentru par, piele si unghii - sanatate din interior

Starea de sanatate a pielii, parului si unghiilor depinde de o alimentație variată si bogata în nutrienți. O dietă săracă în vitamine și minerale, poate provoca fragilitatea unghiilor sau creșterea mai lentă, păr mai fragil sau vârfurile despicate. In acest caz este recomandat să luați în considerare suplimentarea cu vitamine și minerale pentru păr și unghii sanatoase.

Caderea parului poate fi prevenita cu suplimente bogate in biotina, vitaminele A, D, C, E, acid folic, extracte de coada-calului și ginseng. Pentru par si unghii fragile pot fi folosite suplimente bogațe în minerale precum seleniu, siliciu, zinc, cupru și calciu.

Biotina are cel mai mare impact asupra sanatatii pielii si este o sursă de sulf necesară pentru structura normala a cheratinei, adică a proteinei structurale a părului și a unghiilor.

Comanda online suplimente pentru pentru Par, Unghii si Piele

Pe SamDistribution.ro avem disponibile produse cu multiple beneficii si proprietati, sub diferite forme farmaceutice, pentru par, piele si unghii, destinate uzului extern sau intern. Fie ca esti in cautarea unui produs natural din plante sau iti doresti un supliment pe baza de vitamine si minerale, acestea iti vor fi de ajutor pentru par, piele si unghii sanatoase.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza