Dezinfectanti

Dezinfectanti si solutii dezinfectante 

Dezinfectanții ofera o protecție eficientă împotriva microorganismelor patogene care se găsesc nu numai în unitățile medicale, ci și în transportul public sau în alte locuri publice. O solutie solutie dezinfectanta, este un element esențial in igiena unei persoane cu un sistem imunitar slăbit. În categoria dezinfectanti sunt incluse solutii si produse antibacteriene dovedite ale unor mărci cunoscute precum Hygienium sau Medilab, care se caracterizează printr-un spectru biocid larg sau complet.

Oferta magazinului online SamDistribution.ro cuprinde o gama variata de produse pentru dezinfectarea mainilor si corpului, destinate atat persoanelor fizice cat si unitatilor medicale si saloanelor de infrumusetare. Produsele dezinfectante se gasesc sub formă de lichid sau gel. Este important ca acestea să conțină min. 60-80% alcool.

Filtre active

Biosept gel de maini (A25), 50 ml, Fares
15,60 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Gelul de maini Biosept are un efect puternic datorita continutului de 70% alcool si uleiurilor esentiale. Este aliatul perfect împotriva virusurilor și bacteriilor, acționând eficient în contactul cu pielea timp de 60 de secunde ca dezinfectant natural pentru mâini.