Seleniu

Pe samdistribution.ro gasest suplimente cu seleniu cub forma de capsule, tablete sau lichid, pentru functionarea corecta a organismului.

Seleniul este un microelement important pentru buna functionare a organismului. Are proprietati antioxidante, protejeaza celulele, este responsabil de actiunea anumitor enzime, are un efect benefic asupra imunitatii organismului si functionarii glandei tiroide. În cazul deficienței de seleniu în alimentație, se poate folosi un supliment alimentar cu seleniu, conform nevoilor. Doza zilnica recomandata de seleniu este de 100 micrograme pe zi. În magazinul SamDistribution.ro, la categoria suplimente cu seleniu, sunt disponibile produse sub forma de capsule, tablete sau lichid. Suplimentarea cu seleniu trebuie consultată cu un medic, deoarece excesul său poate avea efecte negative asupra sănătății.

Comanda online produse cu seleniu

În magazinul online samdistribution.ro, la categoria preparatelor cu seleniu, sunt disponibile suplimente cu seleniu în capsule, tablete și seleniu lichid la preturi corecte.

Filtre active