Seleniu

Pe samdistribution.ro gasest suplimente cu seleniu cub forma de capsule, tablete sau lichid, pentru functionarea corecta a organismului.

Seleniul este un microelement important pentru buna functionare a organismului. Are proprietati antioxidante, protejeaza celulele, este responsabil de actiunea anumitor enzime, are un efect benefic asupra imunitatii organismului si functionarii glandei tiroide. În cazul deficienței de seleniu în alimentație, se poate folosi un supliment alimentar cu seleniu, conform nevoilor. Doza zilnica recomandata de seleniu este de 100 micrograme pe zi. În magazinul SamDistribution.ro, la categoria suplimente cu seleniu, sunt disponibile produse sub forma de capsule, tablete sau lichid. Suplimentarea cu seleniu trebuie consultată cu un medic, deoarece excesul său poate avea efecte negative asupra sănătății.

Comanda online produse cu seleniu

În magazinul online samdistribution.ro, la categoria preparatelor cu seleniu, sunt disponibile suplimente cu seleniu în capsule, tablete și seleniu lichid la preturi corecte.

Filtre active

Bio Seleniu Zinc, 30 capsule, Laboratoarele Medica
23,00 RON
In stoc

Bio Seleniu Zinc, 30 capsule, Laboratoarele Medica Compozitie: Drojdie de bere seleniata 0,150g/cps (0,0015 ?g Se2+); Sulfat de zinc 0,015g/cps (Zn2+ 3,75 mg). Indicatii: Reduce disconfortul asociat crizelor reumatismale. Contribuie la dezvoltarea armonioasa a dintilor si sistemului osteo-articular. In plus diminueaza inflamatia prostatei. Imunostimulator, antioxidant. Produsul imbunatateste raspunsul imun al organismului, fiind de ajutor in stari caracterizate de o imunitate scazuta. Poate reduce disconfortul datorat durerilor osteo-articulare. Zincul este un mineral foarte important pentru organism, el intrand in structura a numeroase enzime (este implicat in controlul si reglarea proceselor metabolice, precum si in stimularea mecanismelor imunitare). Mentine integritatea membran ...