Quercetina

Pe samdistribution.ro avem o oferta bogata de suplimente cu quercetina sub forma de capsule, tablete si pastile, la cel mai bun pret. Quercetina aparține unui grup numeros de compuși de origine vegetală, numiți flavonoide, care include aproximativ 8.000 de compuși cu proprietăți și structură diferite. Tinand cont de structura lor, acestia au fost impartitu in subclase, precum: antocianide, izoflavone, flavonoli, flavanone, flavone sau flavanoli. Quercetina apartine clasei de flavonoli.

Quercetina - proprietăți și acțiune

Se știe de mult timp că substanțele și produsele de origine vegetală au un efect benefic asupra întregului nostru organism. Quercetina are un efect antioxidant puternic, prin urmare previne reactia de oxidare care poate fi periculoasa pentru sanatatea noastra. Acest compus este numit medicamentul viitorului, sarcina sa este de a neutraliza radicalii liberi, de a ajuta la menținerea pielii tinere și sănătoase, precum și de a preveni dezvoltarea diferitelor boli.

Quercetina și efectul său pozitiv asupra sănătății noastre

Quercetina răspunde eforturilor de a găsi o substanță care să lupte în mod adecvat cu așa-numitele boli ale civilizației, cum ar fi atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale. Proprietățile antiinflamatorii ale quercetinei au un efect benefic asupra sistemului circulator, scad tensiunea arterială și protejează împotriva aterosclerozei. Deoarece quercitina este un antioxidant natural, de asemenea, scade riscul de boli cardiovasculare. Prin urmare, merită să includeți produse care conțin quercetina în dieta dumneavoastră zilnică. Astfel, puteti reduce semnificativ riscul anumitor boli.

Comanda produse cu quercetina

Quercetina este disponibilă și sub formă de suplimente alimentare - capsule și tablete care conțin acest compus obținut din surse naturale. Quercetina are, de asemenea, proprietăți anticancerigene, astfel încât poate inhiba creșterea celulelor canceroase. Se apreciaza si efectul antialergic al substantei in cauza. Trebuie remarcat faptul că administrarea de quercetină în timpul sarcinii nu este interzisă și nu se știe nimic despre efectele secundare ale acestui medicament. Ca o curiozitate, se poate spune că quercetina ajută și în procesul de slabire.

Filtre active

Quercetin, 90 capsule, Secom
127,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Cumpara Quercetin, 90 capsule, Secom - reduce reactiile alergice la cel mai bun pret de la SamDistribution! Quercetin Secom ajuta la stabilizarea tensiunii arteriale si reduce eliberarea excesiva de cortizol. Quercetin pret de producator de la Secom!