Antispastice

Antispastice pentru eliminarea disconfortului abdominal

Crampele abdominale apar in sindromul de intestin iritabil, colica renala, alergii alimentare, dureri menstruale și multe boli care afectează sistemul digestiv sau urinar. Acestea pot fi eliminate eficient cu medicamente antispastice fără prescripție medicală. 

Antispasticele acționează asupra durerilor din tractul digestiv, tractul urogenital și tractul biliar. Sunt eficiente pentru dureri menstruale, pietre la rinichi, precum și pentru cistita.

Comprimatele antispasmodice pot fi utilizate și în tratamentul sindromului de colon iritabil și al flatulenței intestinale dureroase. Printre medicamentele antispastice pentru durerile abdominale cu crampe, putem gasi si remedii pe baza de plante.

Medicamente antispastice exemple si beneficii:

  1. No-Spa - contribuie la relaxarea mușchilor netezi;
  2. Iberogast -  contribuie la ameliorarea sindromului de colon iritabil, inclusiv a problemelor gastrointestinale;
  3. Colilen IBS - acționează într-un mod similar;

Suplimente naturale pentru crampe abdominale

Antispasticele naturale conțin extracte din plante care reglează activitatea tractului digestiv. Acestea ajută la eliminarea excesului de gaze. Relaxează mușchii încordați și amelioreaza durerile abdominale. Relaxantele din plante conțin ingrediente precum pelin, rădăcină de gențiană, extract de sunătoare, păpădie și ulei de mentă. Suplimentele antispastice sunt eficiente în ameliorarea durerii din diverse cauze.

Comanda online antispastice

Utilizarea regulată a remediilor naturale pentru crampe abdominale ajuta la îmbunătățirea confortului pacienților și la ameliorarea afecțiunilor neplăcute. Antispasticele pe bază de plante pot fi utilizate timp îndelungat, în funcție de nevoile pacientului. 

Filtre active

Stomach Blend, 100 capsule, Secom
96,60 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Formula complexa, fito-homeopata, cu rol in protectia gastrica si duodenala. Efecte adjuvante: protector gastro-duodenal in hiperaciditate gastrica, pirozis (arsuri la stomac), gastrita,  favorizeaza productia de mucus la nivel gastric; antibacterian impotriva Helicobacter pylori, care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului provocand ulcerul gastric si duodenal.