Tensiometre

Tensiometru, denumit si aparat de tensiune, este un dispozitiv medicale digital, care permite verificarea tensiunii arteriale oriunde și in orice moment al zilei. Monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu este esențială pentru prevenirea bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale. La SAM Distribution, ne asigurăm că aparatele de tensiune pe care le comercializam sunt practice și ușor de utilizat chiar si de catre persoanele in etate.

Alegeti un aparat de tensiune potrivit nevoilor dumneavoastra!

Vă gândiți să cumpărați aparat de tensiune arterială pentru acasa? Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui tensiometru digital sau manual este capacitatea sa de a furniza valori precise în mod constant.

Comanda online tensiometru digital profesional

La SAM Distribution avem cele mai bune tensiometre digitale, automate pentru umăr sau încheietura mâinii la pret corect. Tensiometrele electronice oferite de magazinul nostru sunt aparate profesionale de măsurare a tensiunii arteriale pentru utilizare în cabinetele medicale sau acasa.

Filtre active

Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B
149,50 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B Metoda de masurare pentru tensiunea arteriala si a pulsului. Tensiometrele digitale pentru brat masoara tensiunea arteriala si pulsul prin metoda oscilometrica, insemnand masurarea fluctuatiilor de presiune. Acest preocedeu se realizeaza prin infasurarea unui manson in jurul bratului, aparatul introduce aer in manson creand presiune in jurul arterelor. In interiorul mansonului un dispozitiv special masoara variatiile de presiune (in esenta marirea sau micsorarea arterelor cu fiecare bataie a inimii). Ulterior aparatul masoara cat de mari si cat de dese sunt aceste contractii si converteste informatia in valori digitale. Cand masuratoarea este completa o valva speciala elibereaza aerul din manson. Ce este tensiunea arteriala