Eczeme

Loțiuni, creme, solutii pentru eczeme

Eczema este un termen general pentru un grup de boli dermatologice, al căror simptome se manifesta prin inflamația stratului superior al pielii. Este o boală care afectează din ce în ce mai multe persoane și este destul de greu de tratat. Boala este cauzată de mulți factori: alergia, iritația și contactul prelungit cu substanțele chimice.

În tratamentul eczemei ​​de contact eliminarea alergenilor este esențială. Cremele și unguentele pot reduce simptomele eczemei, dar nu pot fi folosite foarte des, deoarece pot subția pielea sau pot provoca alte leziuni. Îngrijirea adecvată a pielii este deosebit de importantă în tratamentul și prevenirea eczemei.

Remedii eficiente pentru ameliorarea eczemelor

Pentru spălarea, demachierea și hidratarea pielii, este recomandat să folositi dermocosmetice:

  1. pantenol - care are proprietăți calmante puternice;
  2. uleiuri vegetale - care reconstruiesc stratul protector natural;
  3. glicerina - care previne uscarea pielii, deoarece leagă apa în straturile ei profunde;
  4. vitamina E - care accelerează regenerarea.

Filtre active

Crema de galbenele si catina, Ceta Sibiu, 20 g, Plafar
5,20 RON
In stoc

Crema de galbenele si catina, Ceta Sibiu, 20 g, Plafar  Crema tip balsam cu extract total de galbenele si catina, este un unguent Ceta Sibiu, cu actiune cicatrizanta, vitaminizanta, antiinflmatoare, bactericida, tonifianta si emolienta. Crema de galbenele si catina utilizata in scopuri terapeutice contribuie ca adjuvant in: hemoroizi, varice, noduli, eczeme, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, degeraturi. Crema de galbenele si catina poate fi utilizata in scopuri cosmetice ca o crema de fata pentru tenurile imbatranite, devitalizate si palide. Compozitie: extract din flori de galbenele, catina, lanolina, vaselina, ceara. Prezentare: 20 g (cutie)