Negi - Veruci

Tratamente naturiste - Loțiuni, creme, solutii pentru veruci și negi

Negii, cunoscuți popular si sub numele de veruci, sunt leziuni ale pielii cauzate de virusul papiloma uman HPV. Apar pe picioare și pe mâini. Dacă nu sunt tratati, negi se pot dezvolta și se pot răspândi în organism. Pentru a preveni acest lucru, tratamentele eficiente împotriva negilor trebuie utilizate cât mai curând posibil. Cele mai bune produse si tratamente pentru veruci includ terapiile de congelare. SamDistribution.ro are o gamă variata de produse precum spray-uri, creme si solutii pentru negi. Acestea fac ca leziunea pielii să înghețe și apoi să dispară. 

Tratament pentru Negi & Veruci

Cea mai buna solutie pentru negi contine substante exfoliante. Foarte cautate sunt și plasturii, gelurile și cremele pentru negi si veruci. Susținătorii remediilor naturale de tratare a negilor pot folosi uleiuri esențiale, de exemplu ulei de lămâie sau ulei de arbore de ceai. 

Filtre active

Crema tip balsam cu extract de rostopasca, 30 ml, Maria Treben
5,00 RON
In stoc

Crema tip balsam cu extract de rostopasca, 30 ml, Maria Treben Crema tip balsam cu extract de rostopasca este creata dupa o reteta originala Maria Treben.Balsamul contine un extract uleios din pulbere de rostopasca (Chelidonium maius) planta cunoscuta pentru efectele si calitatile sale regeneratoare asupra epidermei, considerata un remediu natural impotriva negilor si bataturilor.

Actiune: Remediu natural impotriva negilor si bataturilor.

Compozitie:Extract de rostopasca, vaselina alba, parfum.Mod de utilizare si aplicare:Balsamul se va intinde pe piele in strat subtire si se maseaza pana la absorbtia completa.Prezentare:30 ml