Herpes

Herpesul este o boala cutanata ce se caracterizeaza prin eruptii de vezicule mici, transparente, grupate pe un fond rosiatic ce este produs de un virus din familia Herpesvidae,ce se localizeaza de obicei pe fata,in jurul nasului si a gurii, sau la nivel genital. 

Herpesul este o infecție cauzată de HSV - virusul herpes simplex. Acest virus afectează organele genitale externe, regiunea anală, suprafețele mucoasei și pielea din alte părți ale corpului. Herpesul este o afecțiune pe termen lung, cu toate acestea, mulți oameni nu au niciodată simptome, chiar dacă poartă virusul.

Simptomele includ blistere, ulcere, dureri la urinare, răni la rece și descărcări vaginale. Deși nu există nici un remediu pentru herpes, acesta poate fi tratat folosind medicamente și remedii facute acasă.

Tratament herpes

Nici un medicament nu poate scăpa de virusul herpesului. Medicii pot prescrie un antiviral, cum ar fi aciclovirul, care împiedică multiplicarea virusului. Medicamentele antivirale vor ajuta focarul să se limpezească mai repede și, de asemenea, vor contribui la reducerea severității simptomelor.

Filtre active

Herpestop 30 capsule Parapharm
18,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Herpestop Parapharm Prospect Suplimentul alimentar destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex.