Dermatita Seboreica matreata

Dermatita seboreica-scalp,fata,produse,tratamente naturiste, remedii: sampon, crema

SamDistribution.ro Dermatita Seboreica tratamente,produse naturiste si hemeopate.

Dermatita seboreica este o afectiune cutanata caracterizata prin cruste (scuame) albicioase, unsuroase sau uscate. Matreata si scuamele sunt, ambele, forme ale dermatitei seboreice. 

Daca suferi de dermatita,dermatita seboreica incearca produsele noastre sunt produse si tratamente naturiste sub forma de sampon,crema,sapun.

Un sapun natural cu ienupar si gudron de carbune este adjuvant in tratarea acneei, eczemelor, psoriazis si altor probleme ale pielii ca dermatita de contact, dermatita recidivanta.

Filtre active

Sapun cu Ienupar si Gudron de carbune, 100 g, Lotus
6,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sapunul cu ienupar si gudron de carbune este recomandat in medicina populara in ameliorarea si tratarea simptomelor unor anumite boli de piele, afectiuni cum ar fi acneea, psoriazis (solzi de peste), are efect calmant (calmeaza mancarimile pielii) si previne dermatita seboreica, de mai bine de un secol. Actiunea terapeutica a sapunului cu ienupar si gudron de carbune se bazeaza pe proprietatile antispastice, absorbante, antitoxice, antiinfectioase si antispastice, a fost utilizat pentru tratarea afectiunilor cutanate din cele mai vechi timpuri. De peste 100 de ani, acesta a fost utilizat pentru a trata psoriazisul si acneea. Scopul oricarui tratament pentru psoriazis este de a incetinii cresterea celulelor pielii pentru a reduce inflamatia si tratarea plagilor