Dermatita Seboreica

Dermatita seboreica (unguente, creme, sampoane)

Dermatita seboreică este cea mai frecventă afecțiune cu care se luptă oamenii în adolescență. Este cauzată de modificările hormonale din organism și de glandele sebacee hiperactive din piele. Cele mai frecvente simptome ale sale sunt inflamația pielii și exfoliarea excesivă a epidermei. Factorii care îmbunătățesc cursul acestei boli sunt imunitatea slăbită și stresul excesiv și prelungit. Dacă vă confruntați cu aceasta problema, vedeți oferta noastră de unguente, creme sau sampoane pentru dermatita seboreica scalp și alegeți produsul care se potriveste nevoilor.

Ce sampon pentru dermatita seboreica la adulti sa aleg?

Tratamentul dermatitei seboreice poate fi dificil și de lunga durata. Este o boală cronică și recidivanta. Se poate manifesta sub formă de mătreață pe spatele și părțile laterale ale capului, precum și prin descuamare și mâncărimi neplăcute ale scalpului. Un tratament eficient pentru dermatita seboreică este compus din unguente, creme, sampoane. Aceste produse datorită compozitiei pot combate chiar și cea mai severă forma de mătreață și pot previni reapariția acesteia.

Tratament naturist dermatita seboreica

Persoanele care se luptă cu dermatita seboreică trebuie să acorde o atenție deosebită calității produselor cosmetice pe care le folosesc pentru îngrijirea zilnică a pielii corpului. Băile minerale regulate se numara printre tratamentele naturiste care pot fi de ajutor în combaterea dermatitei seboreice.

Dermatita seboreica - creme antifungice

Daca vrei sa iti tratezi leziunile pielii cu creme antifungice, alege un unguent natural pentru dermatita seboreica. Unguentele pentru dermatita seboreica sunt folosite de mii de pacienți în tratamentul rănilor dificil de vindecat, arsurilor și altor leziuni ale pielii, inclusiv exfolierea excesivă.

Filtre active

Sapun cu Ienupar si Gudron de carbune, 100 g, Lotus
6,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sapunul cu ienupar si gudron de carbune este recomandat in medicina populara in ameliorarea si tratarea simptomelor unor anumite boli de piele, afectiuni cum ar fi acneea, psoriazis (solzi de peste), are efect calmant (calmeaza mancarimile pielii) si previne dermatita seboreica, de mai bine de un secol. Actiunea terapeutica a sapunului cu ienupar si gudron de carbune se bazeaza pe proprietatile antispastice, absorbante, antitoxice, antiinfectioase si antispastice, a fost utilizat pentru tratarea afectiunilor cutanate din cele mai vechi timpuri. De peste 100 de ani, acesta a fost utilizat pentru a trata psoriazisul si acneea. Scopul oricarui tratament pentru psoriazis este de a incetinii cresterea celulelor pielii pentru a reduce inflamatia si tratarea plagilor