Escare

Tratament răni, escare, ulcere la preturi avantajoase

Escarea afectează în principal persoanele în vârstă, ale căror procese de regenerare sunt puternic perturbate. Este adesea asociata cu boli însoțitoare, cum ar fi diabetul, imunitate slăbită sau probleme circulatorii. Escarele de decubit se formează ca urmare a presiunii prelungite, iar ulcerele se formează din cauza complicațiilor bolilor venelor extremităților inferioare. În fiecare dintre aceste cazuri, este necesară îngrijirea pe termen lung și repetata a leziunii, care este foarte greu de vindecat. Pacientul nu poate face față singur, este necesar ajutorul unui specialist.

Răni, escare, ulcere - tratament

Leziunile ușoare pot fi ameliorate cu produse pe bază de argint cu efect antibacterian. Rănile dificil de vindecat necesită un diagnostic adecvat și selectarea unui pansament specializat, care trebuie schimbat cu frecvența corespunzătoare. Uneori, în cazul rănilor infectate sau dificil de vindecat postoperator, se folosesc unguente cu antibiotice pentru a scăpa de bacteriile care împiedică procesul de vindecare. În cazul persoanelor în vârstă, persoanelor cu diabet sau cancer, toate rănile și afectarea epidermei necesită consult medical.

Filtre active

Crema tip unguent cu extract total de galbenele si catina, 40 g, Plafar, Ceta Sibiu
6,80 RON
In stoc

Crema tip unguent cu extract total de galbenele si catina, 40 g, Plafar Ceta Sibiu

Crema tip unguent cu extract total de galbenele si catina

Unguentul cu extract de galbenele si catina cu actiune vitaminizanta, tonifianta, nutritiva, emolienta, cicatrizanta, antiinflamatoare, bactericida. Compozitie: Extract din flori de galbenele, catina, vaselina, lanolina, ceara. Tratament - adjuvant in: hemoroizi, varice, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, eczeme, noduli, degeraturi. Utilizari cosmetice: Crema de fata pentru tenuri imbatrani ...