Bronsita

Medicamente si siropuri pentru bronsita

Bronhiile fac parte din tractul respirator inferior conectat la faringe prin trahee și laringe. Această structură anatomică se împarte în bronhia care alimentează plămânul drept și bronhia stângă. Ramificarea acestora permite livrarea oxigenului către alveole si schimbul de gaze. Cel mai frecvent motiv pentru obstrucția fluxului de aer prin bronhii este secreția excesivă de mucus, de exemplu, ca urmare a unei reacții inflamatorii în curs de desfășurare în organism. Aceste tipuri de probleme ale căilor respiratorii se pot manifesta prin dificultăți de respirație și disconfort în piept.

Suplimente si siropuri pentru decongestionarea tractului respirator

În caz de bronsita, puteti utiliza siropuri expectorante fără prescripție medicală. Cele mai populare conțin ambroxol, clorhidrat de bromhexină sau acetilcisteină. Siropurile expectorante vă ajuta să scăpați de cantitatea excesivă de secreție din tractul respirator și reduc inflamația. Medicamentele cu proprietăți mucolitice subțiază secreția epiteliului respirator, ceea ce îi reduce vâscozitatea.

Filtre active

Ceai antibronsitic, 50gr, Plafar
5,20 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

CEAI ANTIBRONSITIC,50gr,PLAFAR,Ceaiuri,amestec din plante medicinale-Tratament,Bronsita cronicaCeaiul Antibronsitic,este un ceai din amestec din plante medicinale,este un produs Plafar,ce are in compozitie urmatoarele plante medicinale:Muguri de pin -Turiones pini, frunze de patlagina - Plantaginis Folium, frunze de podbal - Farfarae Folium, frunze de urzica - Urticae Folium, radacina de ciubotica cucului - Primulae Radix, iarba de sovarf- Origani Herba, radacina de iarba mare - Inulae Radix.Actiune:Expectoranta, fluidifianta a secretiei bronsice, antiseptica, antispastica.Mugurii de pin se folosesc de preferinta proaspeti,cu proprietati:-antispastic,-diuretic,-expectorant,-tonifiant.Uz extern:Infuzia de muguri si de ace se foloseste la inhalatii si in artrita,dureri reumatice,as ...