Ulei de Cocos

Ulei de cocos cu beneficii pentru par si ten

Mentine-te sanatos cu cele mai noi retete pe baza de ulei de cocos

Retetele ce contin ulei de cocos sunt tot mai cautate, iar beneficiile acestora pentru organismul nostru sunt nenumarate. Poti folosi ulei de cocos pentru retete cosmetice, pentru sanatatea parului, insa de asemenea poti folosi acest produs minune in bucatarie, pentru retete extrem de sanatoase. Poti adauga ulei de cocos in preparatele tale, pentru un gust exotic si pentru savoare. Foloseste cu multa incredere uleiul de cocos pur, extras din pulpa nucilor de cocos, pentru retetele tale preferate de prajituri sau foloseste varianta rafinata a uleiului de cocos, pentru retetele ce necesita prajire si pentru mancarurile pregatite la cuptor. Uleiul de cocos rafinat este cel mai indicat pentru genul acesta de retete deoarece preparatele tale nu-si pastreaza gustul si mirosul.

ulei de cocos bucatele

Mod de utilizare si beneficii pentru acest ulei de cocos presat la rece

Produsele ce au prezente in compozitia lor ulei de cocos presat la rece sunt recomandate de toti doctorii nutritionisti si sunt cele mai calitative. Aceasta reprezinta cea mai pura varianta existenta pe piata a uleiului de cocos, nefiind extras printr-un proces termic, acesta nu-si pierde nicio proprietate. Pentru a te bucura de beneficiile lui, exista diverse moduri de a utiliza uleiul de cocos, insa unul dintre cele mai apreciate moduri este acela de a utiliza ulei de cocos presat la rece, ce nu isi pierde din beneficii. Nefiind procesat termin, uleiul de cocos obtinut prin presare la rece nu sufera nicio modificare. Acesta nu contine grasimi care sa afecteze sanatatea, nu contine colesterol sau aditivi alimentari.

Urmareste ofertele noastre si comanda ulei de cocos la un pret redus!

Uleiul de cocos este un superaliment aflat la mare cautare in Romania si il poti achizitiona din diverse magazine, insa daca doresti sa achizitionezi un ulei de cocos la pret redus, cea mai buna alegere este SamDistribution. Pe piata sunt diverse magazine online ce comercializeaza ulei de cocos, insa la raportul calitate - pret, SamDistribution scoate la inaintare cel mai calitativ ulei de cocos la pret redus. Acest produs contine acizi grasi esentiali, are efecte curative impecabile, sustine sanatatea inimii si a creierul si lupta impotriva maladiei Alzheimer. Profita si tu de ofertele noastre avantajoase si comanda ulei de cocos, miere de manuka sau spirulina!

Noile trenduri in saloane de coafura profesionale sunt produsele din ulei de cocos pentru par.

Este binecunoscut faptul ca poti utiliza ulei de cocos si pentru par, deoarece acesta prezinta beneficii nenumarata si este unul dintre cele mai apreciate tratamente de hidratare si regenerare a parului deteriorat. Acest ulei de cocos poate fi folosit si pentru a scoate o guma de mestecat lipita in par. De asemenea, acest superaliment ce este produs din miezul nucilor de cocos, face parul sa fie moale si catifelat la atingere, hraneste, hidrateaza si ofera rezistenta sporita firului de par. Un tratament cu ulei de cocos pentru par, poate avea efect chiar si impotriva matretii si, totodata, lasa in urma un miros exotic irezistibil. Nu-i asa ca este nemaipomenit?

S-ar putea sa ramai surprins de cate beneficii poti obtine daca folosesti ulei de cocos.

Uleiul de cocos are o gamă largă de beneficii pentru sănătate, păr și piele, beneficii bine cunoscute de catre intreaga lume. Concentrația mare de grăsimi benefice din uleiului de nucă de cocos îl fac util pentru digestie, acesta poate fi folosit chiar si in bucatarie, pentru retetele de prajituri datorita gustului extrem de placut si mirosului incredibil de frumos. Gatitul cu ulei de cocos are beneficii multiple pentru sanatate. Acest produs miraculos lupta chiar impotriva unor boli cunoscute, precum maladia Alzheimer, are efecte miraculoase pentru sistemul imunitar si inima. Foloseste ulei de cocos si bucura-te zilnic de aceste beneficii.

ulei de cocos niavis

Comanda Ulei de cocos Ecologic BIO 565ml Niavis 

Ce este untul de cocos si cum se utilizeaza?

Unt de cocos - produs cu proprietati nenumarate, este alegerea perfecta datorita beneficiilor sale. Untul de cocos se obtine din pulpa solida a nucilor de cocos tinere. Magazinul online SamDistribution iti da posibilitatea de a cumpara unt de cocos, la cel mai mic pret. Acesta este folosit de doarte mute persoane pentru o gama variata de activitati casnice. Poate fi folosit ca ca o crema antiacneica, poate fi folosit ca ulei de corp, insa cele mai multe persoale in folosesc in bucatarie. Protejeaza-ti sistemul imunitar si pastreaza-ti corpul in forma maxima zi de zi, folosind unt de cocos pentru retetele tale preferate.

Tu cand ai folosit ultima data ulei de cocos pentru ten? Cele mai bune remedii pentru ten acneic sunt produsele cu ulei de cocos

Daca ai un ten gras, sau orice alta problema cu tenul, poti folosi cu incredere ulei de cocos pentru ten. In momentul in care tenul tau sufera de exces de sebum, acnee si impuritati, acesta s-ar putea sa fie solutia indicata pentru tine. Poti folosi ulei de cocos, deoarece acesta nu ingrasa tenul si lupta impotriva unor afectiuni mai grave, precum: eczeme, dermatita si psoriazis. Utilizeaza cu succes ulei de cocos pentru ten acneic si ca prin minune tenul tau se va curata fara efort, dar si fara sa trebuiasca sa dai sume mari de bani pe tratamente fara efecte.

Masca de par cu ulei de cocos

Reprezinta una dintre cele mai apreciate metode de hidratare a parului uscat, fapt ce se datoreaza proprietatilor inimaginabile ale uleiului de cocos. Acesta are puterea de a oferi firului de par necesarul de vitamine ca sa-si poata pastra aspectul sanatos, volumul si rezistenta. Totodata, hidrateaza scalpul, ajuta parul sa creasca mai rapid si indeparteaza matreata. Asadar, beneficiile uleiului de cocos atunci cand este utilizat ca tratament pentru par nu sunt vizibile doar la nivelul firelor de par.

Principalele beneficii ale uleiului de cocos pentru organismul uman?

Uleiul de cocos are nenumarate beneficii, insa dintre acestea, cele mai importante fac trimitere la intarirea sistemului imunitar si cresterea rezistentei. Acestea are un continut insemnat de minerale si vitamine ce sustin sistemul nostru imunitar in lupta cu diverse boliafectiuni. Exista studii ce au demonstrat ca ajuta creierul si inima, fiind chiar un tratament eficient pentru maladia  Alzheimer. Consumul acestui SUPERALIMENT este benefic pentru fiecare om, iar beneficiile sale sunt recunoscute de catre specialisti la nivel mondial, deoarece ajuta la normalizarea colesterolului si nu ingrasa. Iata asadar cateva dintre modalitatile si beneficiile uleiului de cocos in viata de zi cu zi.

Pe plan intern, poate crește producția de hormoni, susține funcția tiroidiană sănătoasă, ajuta la remineralizarea dinților si poate ajuta la îmbunătățirea somnului. Uleiul de cocos are capacitatea de a crește absorbția magneziului si calciului. Nu este stocat ca grasime fiind o sursă imediată de energie. Poate ajuta la reducerea greutatii corporale, daca este consumat zilnic si totodata poate regla nivelul de insulină. 

Dacă sistemul digestiv funcționează optim, puteți preveni majoritatea afecțiunilor. Și cum puteți asigura un sistem digestiv sănătos? Simplu, prin utilizarea uleiului de nucă de cocos.

Tu stii ce beneficii are si cu ce te ajuta nuca de cocos?

In intreaga lume, nuca de cocos a devenit rapid un ingredient foarte apreciat. Aceasta se poate folosi cu succes in bucatarie, la realizarea unor retete cu iz exotic, insa beneficiile ei nu se refera doar la gust. Beneficii adevaratele se refera la ingredientele continute de nuca de cocos. Laptele de cocos are consistenta asemanatoare cu plasma din sangele uman. De asemenea, poti utiliza nuca de cocos ca desert in bucatarie. In stare pura laptele de cocos este cel mai filtrat si curat lapte. Nucile de cocos au o baza carnoasa, cu gust placut, de aceea miezul este folosit la umplutura celor mai delicioase bomboane. Acest miez este ideal pentru intarirea sistemului imunitar fiind extrem de bogat in minerale si vitamine.

unt de cocos

Cum se prepara masca hidratanta cu ulei de cocos pentru fata si la ce foloseste?

Aceasta masca cu ulei de cocos se poate realiza foarte usor, fiind un rasfat cosmetic pe care si l-ar dori orice femeie care se respecta. Aceasta masca hidrateaza si revitalizeaza instant, iar timpul de preparare este incredibil de scurt. O astfel de masca are beneficii multiple pentru ten si totodata are rolul de a relaxa. Pentru preparare nu ai nevoie decat de o lingura plina de ulei de cocos, 2 lingurite de miere si o lingura de zeama de lamaie. Toate aceste ingrediente se amesteca si se aplica uniform pe intreaga suprafata a tenului. Rezultatele unei astfel de masti nu vor intarzia sa apara, acestea vor fi vizibile inca dupa primele aplicari, datorita beneficiilor oferite de tratamentul cu ulei de cocos pentru fata.

Stiai ca poti sa folosesti ulei de cocos pentru slabit?

Este tot mai cunoscut faptul ca atunci cand urmezi o dieta si esti la regim poti folosi ulei de cocos pentru slabit. Introdus in dieta, uleiul de cocos are mai multe beneficii si duce la reglarea metabolismului. Foloseste si tu in bucatarie ulei de cocos pentru slabit, la realizarea celor mai bune si gustoase retete dietetice. Deoarece acesta nu-si va pastra gustul si aroma, il poti folosi pentru a gati la cuptor, insa ai grija sa fie vorba de ulei de cocos rafinat. Uleiul de cocos este superalimentul bun pentru slabit deoarece are un continut ridicat de grasimi naturale si acizi esentiali ce nu ingrasa, ci regleaza colesterolul si sustin sistemul imunitar.

ulei de cocos ajuta la slabit

Majoritatea grasimilor consumate necesită mult timp pentru digerare, pe cand grasimile din acest ulei de nuca de cocos oferă sursa perfectă de energie deoarece pentru a fi transformat în combustibil trebuie să treacă printr-un proces în trei trepte față de alte grăsimi care trebuie sa parcurga un proces în 26 de pași!

Uleiul de cocos este o sursa foarte  bogate surse de trigliceride cu lanț mediu. Introducerea acestora in dieta poate ajuta la reducerea excesului de grasime corporală. De asemenea, sa constatat faptul că consumul de uleiuri bogate în trigliceride cu lanț mediu are ca rezultat o rată mai mare de pierdere în greutate, comparativ cu cea a uleiurilor bogate în trigliceride cu catenă lungă.

In plus, ceea ce face ca uleiul de nuca de cocos sa fie sigur pentru reducerea greutatii corporale este faptul ca poate fi introdus in dieta fara teama de a contracta boli cardiovasculare. 

uleiul de cocos slabeste

Beneficiile produselor din ulei de cocos pentru corpul tau

Fie pentru un tratament dermatologic, fie pentru o dieta alimentara sau pentru un plus de hidratare si tonifiere, orice nutritionist iti va recomanda uleiul de cocos, datorita proprietatilor sale uimitoare. Este binecunoscut faptul ca produsele din ulei de cocos aduc beneficii incredibile celor ce le utilizeaza. Uleiul de cocos nu contine conservanti, aditivi alimentari, grasimi, substante daunatoare sau nocive organismului uman. Toate aceste lucuri il fac un produs minunat in bucatarie. Poti sa-l folosesti la desert, poti gati cu el sau chiar sa-l folosesti la prajit alimente deoarece nu ingrasa, ba chiar ajuta la intarirea sistemului imunitar si la reglarea colesterolului.

Hidrateaza-ti pielea utilizand din plin ulei de cocos!

Uleiul de cocos este folosit de tot mai multe persoane din intraga lume, in diverse situatii. Acesta este destul de des intalnit in bucatarie, datorita beneficiilor aduse sistemului imunitar. Il puteti folosi in procesul de prajire a alimentelor, se poate folosi chiar si pentru salate sau prepararea desertului, deoarece nu contine grasimi daunatoare. Uleiul de nuca de cocos fiind netratat, este benefic pentru sanatatea organismului uman. Acesta este si motivul pentru care este extrem de cautat. Tu ai comandat vreodata ulei de cocos? Il poti incerca acum de pe SamDistribution! Avam o gama variata de produse de unde poti alege, la preturi atractive si te poti bucura de beneficiile lui.

Floseste ulei de cocos pentru sanatatea dintilor!

Uleiul de cocos este recunoscut ca un superaliment, cu beneficii deosebite pentru sanatate. Insa exista si lucruri necunoscute, in legatura cu acesta. Uleiul de cocos este bun pentru dantura. Acesta este hidratant, ajuta la incepartarea microbilor si protejeaza gingiile. Daca vrei dinti sanatosi, trebuie sa-ti clatesti gura dimineata cu ulei de cocos. 

​​Mai jos regasiti o lista cu produse din ulei de cocos si , precum si modul acestora de folosire.

Nu mai are niciun rost sa ne intrebam de ce sa folosim uleiul de cocos, cand acesta este deja cunoscut in toata lumea. Ceea ce ar trebui sa ne intereseze in schimb este unde il gasim precum si care sunt beneficiile acestui produs.

Il gasim pe site-ul SamDistribution atat in stare lichida, ulei de cocos, cat si sub forma de unt de cocos. Uleiului de cocos ii putem gasi utilitate oriunde.Il putem folosi in dietele alimentare, in cadrul mastilor si tratamentelor, dar il putem folosi si in bucatarie sau pentru a slabi. Toate produsele cu ulei de cocos au utilitate diversa, dar au un lucru in comuni si anume faptul ca acest ulei este benefic pentru sistemul imunitar si nu este daunator, chiar ne ajuta in lupta impotriva bolilor.ulei de cocos pentru ten

Probabil va intrebati cum identificam uleiul de cocos extravirgin

Cea mai pura varianta a uleiului de cocos este uleiul extravirgin, nefiind procesat si simtindu-se astfel gustul si mirosul adevarat al nucii de cocos. Datorita faptului ca nu este procesat termic si tratat, uleiul de cocos este un remediu extrem de folositor pentru sanatate. Pentru ca produsele cu ulei de cocos extravirgin sa nu isi piarda din proprietati este foarte importanta modalitatea de presare care trebuie sa fie la rece, deeoarece atunci cand este tratat termic isi pierde din proprietati. Flacoanelor de sticla sunte cele care te pot ajuta sa identifici uleiul de cocos extravirgin. Spre deosebire de ambalajul de plastic, ambalajul de sticla vesteste autenticitatea si calitatea acestor produse. Poti cumpara uleiul de cocos extravirgin de pe SamDistribution!

Iata 2 dintre modalitatile exotice de a gati cu ulei de cocos alimentar

Nu este pentru nimeni o surpriza faptul ca uleiul de cocos poate fi folosit in bucatarie. Prima reteta la care ma gandesc este cea in care uleiul de cocos alimentar poate fi utilizat ca si garnitura alaturi de fasolea uscata si de orez. Pentru indulcirea gustului puteti folosi si lapte de cocos, dar atunci cand prajim orezul este necesar uleiul de cocos.  O alta reteta fulminanta este puiul in crusta de cocos. Pieptul de pui poate fi prajit in ulei de cocos, dupa care crusta poate fi inchegata tot prin amestecul uleiului de cocos alimentar cu granule de zahar. Insa retetele sunt numeroase, si nu va ramane decat sa le descoperiti.

ulei de cocos pentru gatit

Iata 2 dintre modalitati rapide in care poti folosi ulei de cocos pentru piele

Atunci cand vorbim despre beneficii miraculoase pentru hidratarea pielii trebuie sa ne gandim la uleiul de cocos. Calmeaza si hidrateaa tenul, elimina acneea si excesul de sebum. Putem folosi uleiul de cocos in compozitia unei masti pentru fata sau pentru un masaj cu ulei de cocos. 

Acesta ne va revitaliza si netezi pielea, lasandu-ne o piele catifelata, fara imperfectiuni. Ne putem masa intregul corp cu acest ulei, iar rezultatele vor fi din ce in ce mai vizibile.

Sa vedem si cateva proprietati ale nucii de cocos

Datorita proprietatilor extraordinare pe care le are, nuca de cocos este foarte cautata. Din uleiul de cocos se pot realiza chiar si medicamente, iar fructul este foarte hranitor. Pot fi folosite in gama de cosmetice, medicamente naturiste si in bucatarie. Daca ne gandim putin si la cocotier, trebuie sa va spunem ca aproape toate partile acestuia pot fi folosite.

La SamDistributin gasiti uleiuri naturale presate la rece, precum si diverse produse naturiste.

Uleiul de cocos extra virgin este unul din uleiurile cu numeroase beneficii si utilizari, deoarece il putem folosi atat in produsele cosmetice, cat si la prepararea unor mancaruri sanatoase si delicioase.

Cantitate optima de acizi grasi esentiali, vitaminele E si K, este furnizata prin intermediul uleiului de cocos care contine acizi grasi de calitate, acizi care ajuta la mentinerea unei sanatati de fier.

La temperaturi ridicate uleiul de cocos devine lichid, iar la temperaturi de pana la 25 de grade, acesta are forma solida care nu afecteaza in niciun fel  proprietatile sau calitatile uleiului. Majoritatea preparatelor gatite cu ajutorul uleiului  de cocos sunt foarte sanatoase si gustoase. Uleiul de cocos ajuta la mentinerea alimentelor fragede, acestea devenind incredibil de gustoase.  Fata de celelalte uleiuri care la temperaturi ridicate devin toxice, uleiul de cocos este indicat datorita punctului de ardere ridicat.

Cosmetica este un alt domeniu in care uleiul de cocos se p​​oate folosi, datorita vitaminelor din precum si cantitatii mari de acizi grasi. Adaugat in produsele cosmetice pentru ingrijirea parului, uleiul de cocos previne caderea firelor de par, ajuta la regenerarea parului de la radacina pana la varf, hraneste si netezeste parul, ajutand la eliminarea matretii atunci cand este masat direct pe scalp.

Puteti realiza acasa la dumneavoastra produse cosmetice care sa va ajute sa va mentineti tinere si frumoase pentru mult timp cu ajutorul uleiului de cocos in combinatie cu alte ingrediente naturale.​​

29,00 RON
34,00 RON -5,00 RON
In stoc

Ulei de Cocos, ExtraVirgin, Ecologic/BIO, Niavis, 250g

Uleiul de cocos este printre cele mai folosite uleiuri in alimentatie si cosmetica naturista datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (bogat in Vitamina-E, minerale, vitamina K, Fier ) si datorita continutului sau ridicat de grasimi benefice saturate. Uleiul de cocos se gaseste sub forma solida, iar la caldura si la temperatura camerei se lichefiaza. Este mai putin predispus la deteriorare fapt ce il face ideal si pentru gatit, cand este incalzi ...