ANTIDIAREICE V,40 comprimate,tratamentDiaree,enterocolita acuta,cronica,Plantavorel

ANTIDIAREICE V,40 comprimate,tratamentDiaree,enterocolita acuta,cronica,Plantavorel

ANTIDIAREICE V,40 comprimate,tratament:Diaree,enterocolita acuta,cronica,PlantavorelAntidiareice V Prospect:Produse naturiste Plantavorel,Piatra Neamt,Antidiareice V,40 comprimate,indicat in:enterocolita estivala acuta,enterocolita cronica,dispensii de fermentatie si putefractie,colici gastrointestinale,colon iritabil.Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), iarba de turita mare (Agimonia eupotoria), floare de musetel (Matricaria chamomilla), scoarta de stejar (Quercus robur) , frunza de afin (Vaccinium myrtillus) si excipienti de comprimare.Efecte benefice: Mentine confortul gastro-intestinal in caz de enterocolite, diaree;amelioreaza diferitele afectiuni ale colonului; diminueCompozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium maju ...
19,60 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

ANTIDIAREICE V,40 comprimate,tratament:Diaree,enterocolita acuta,cronica,Plantavorel

Antidiareice V Prospect:

Produse naturiste Plantavorel,Piatra Neamt,


Antidiareice V,40 comprimate,indicat in:enterocolita estivala acuta,enterocolita cronica,dispensii de fermentatie si putefractie,colici gastrointestinale,colon iritabil.


Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), iarba de turita mare (Agimonia eupotoria), floare de musetel (Matricaria chamomilla), scoarta de stejar (Quercus robur) , frunza de afin (Vaccinium myrtillus) si excipienti de comprimare.
Efecte benefice: Mentine confortul gastro-intestinal in caz de enterocolite, diaree; amelioreaza diferitele afectiuni ale colonului; diminue
Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), iarba de turita mare (Agimonia eupotoria), floare de musetel (Matricaria chamomilla), scoarta de stejar (Quercus robur) , frunza de afin (Vaccinium myrtillus) si excipienti de comprimare. Mod de administrare: Intern, adulti: 2 tablete de trei ori pe zi, timp de pana la 10 zile. Este preferabila administrarea tabletelor cu infuzie de menta sau musetel neindulcita si respectarea unui regim alimentar adecvat. Bolnavii cu colon iritabil pot prelungi cura pana la 4-6 saptamani.
Recomandari: Adjuvant in enterocolita estivala acuta, enterocolita cronica, dispepsii de fermentatie si putrefactie, colici gastrointestinale, meteorism de origine spastica, colon iritabil. Mod de prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tb Contraindicatii: Este contraindicat in sarcina si alaptare.
Producator:Plantavorel

Fisa tehnica