Afectiuni digestive diverse

Suplimente pentru digestie

Menținerea unui sistem digestiv sănătos este extrem de importantă pentru sănătatea generală și bunăstarea noastra. În general, sistemul nostru digestiv ne informează dacă totul în corpul nostru merge bine. Persoanele care suferă de disconfort din cauza acestui sistem folosesc adesea medicamente selectate corespunzător pentru sistemul digestiv. Este unul dintre cele mai eficiente moduri de a susține procesele care au loc în organism. O dietă adecvată, combinata cu unele suplimente nutritive, vă pot ajuta să vă mențineți sistemul digestiv sănătos.

Comanda online medicamente pentru digestie

Este deosebit de important să sprijinim sănătatea și integritatea peretelui intestinal și să ne hrănim flora intestinală. Flora bacteriană este compusa din bacterii sănătoase care trăiesc în intestinul nostru și aduc multe beneficii. Suplimentele pentru digestie ajută la buna funcționare a sistemului digestiv si nu numai. Cu toate acestea, este important să alegeți produsele pentru sistemul digestiv în  funcție de nevoile dvs., iar atunci când nu sunteți sigur, ar trebui să ne consultăm cu un medic sau farmacist. 

Filtre active

Ceai verde chinezesc cu iasomie, 100 doze, Naturalia Diet
15,00 RON
In stoc

Ceaiul de iasomie cat si ceaiul verde este produs tot in China, cunoscut si baut cu regularitate pentru efectele sale benefice pentru sanatate. Ca adjuvant ajuta in curele de slabire (ajuta la accelerarea metabolismul), ajuta la cresterea imunitatii, regleaza fluxul menstrual, calmeaza si regleaza circulatia sangelui, in convalescenta, in surmenaj, in febra si in hipoaciditatea gastrica. SamDistribution.ro magazin online contine produse tip plafar de slabit. O gama variata cu ceaiuri de slabit, ceai verde chinezesc cu iasomie sunt produse si remedii naturale (suplimente) importate din China, la preturi mici!