Obezitatea

Obezitatea - produse si tratamente naturiste impotriva obezitatii. 

Fiind obez, înseamnă că ai atât de multa grăsimi corporala încât sănătatea ta este în pericol. Prea multă grăsime corporală poate duce la diabet zaharat de tip 2, boli cardiace, hipertensiune arterială, artrită, apnee în somn și accident vascular cerebral.

Dacă medicii vă spun că sunteți obez, ei nu încearcă să vă facă să vă simțiți rau. Folosesc un anumit termen medical - obezitatea - pentru a discuta cu tine despre greutatea ta.

Obezitatea vă poate ajuta să explicați anumite afectiuni pe care le aveți.

7,30 RON
In stoc

Ceai verde antiadipos de slabit cu ginseng, Naturalia Diet, 30 doze x 2.5g cutie. Ceai verde Ceaiul este util in cure de slabire, este un ceai antiadipos cu ginseng Naturalia Diet. Ceaiul verde antiadipos cu ginseng, are un gust placut, conceput dupa retete traditionale chinezesti poate fi utilizat cu succes in cure de slabit, ajuta in mentinerea starii generale de sanatate. Compozitie: frunze de bambus pitic (Lophatherum gracile) 28%, frunze de lotus (Nelumbo nucifera) 26%, seminte de Senna (Cassia obtusifolia) 20%, radacini de Ginseng (Panax ginseng) 16%, fructe de Citrus sinensis 10%. Frunzele de bambus pot fi consumat in curele de slabire deoarece are un continut bogat de fibre si foarte putine calorii. Frunza de lotus reprezinta si un aliment sanatos deosebit de important, folosit