Glanda tiroida

Glanda tiroida - produse, remedii naturiste bio pentru glanda tiroida.

Prin hormonii pe care îi produce, glanda tiroida influențează aproape toate procesele metabolice din corpul dumneavoastră.

Deși efectele pot fi neplăcute sau inconfortabile, cele mai multe probleme tiroidiene pot fi gestionate bine dacă sunt corect diagnosticate și tratate.

Toate tipurile de hipertiroidism se datorează unei supraproducții a hormonilor tiroidieni, însă această afecțiune poate să apară în mai multe moduri: 

Boala lui Graves: Producția preamare de hormoni tiroidieni.

Toxice adenoame: Nodulii se dezvoltă în glanda tiroidă și încep să secrete hormoni tiroidieni, rupand echilibrul chimic al organismului.

Tiroidită subacută: Inflamația tiroidei care determină glanda să piarda din excesul de hormoni, ducând la hipertiroidismul temporar, care durează în general câteva săptămâni, dar poate persista luni întregi.

Afecțiunile glandei pituitare sau creșterile canceroase în glanda tiroidă: Deși rare, hipertiroidismul se poate dezvolta și din aceste cauze.

Hipotiroidismul , prin contrast, provine dintr-o subproducție a hormonilor tiroidieni. Deoarece producția de energie a organismului necesită anumite cantități de hormoni tiroidieni, o scădere a producției de hormoni duce la scăderea nivelului de energie.

Filtre active

Tirostim, 30 capsule, Cosmopharm
20,80 RON
24,44 RON -3,64 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Comanda acum Tirostim, 30 capsule, Cosmopharm la pretul de 19.5 ron de la SamDistribution, amelioreaza functiile glandei tiroide in hipotiroidie. Prin administrarea Tirostim aduceti un aport complementar de hormoni benefici in tratarea acestei afectiuni.