Glanda tiroida

Glanda tiroida - produse, remedii naturiste bio pentru glanda tiroida.

Prin hormonii pe care îi produce, glanda tiroida influențează aproape toate procesele metabolice din corpul dumneavoastră.

Deși efectele pot fi neplăcute sau inconfortabile, cele mai multe probleme tiroidiene pot fi gestionate bine dacă sunt corect diagnosticate și tratate.

Toate tipurile de hipertiroidism se datorează unei supraproducții a hormonilor tiroidieni, însă această afecțiune poate să apară în mai multe moduri: 

Boala lui Graves: Producția preamare de hormoni tiroidieni.

Toxice adenoame: Nodulii se dezvoltă în glanda tiroidă și încep să secrete hormoni tiroidieni, rupand echilibrul chimic al organismului.

Tiroidită subacută: Inflamația tiroidei care determină glanda să piarda din excesul de hormoni, ducând la hipertiroidismul temporar, care durează în general câteva săptămâni, dar poate persista luni întregi.

Afecțiunile glandei pituitare sau creșterile canceroase în glanda tiroidă: Deși rare, hipertiroidismul se poate dezvolta și din aceste cauze.

Hipotiroidismul , prin contrast, provine dintr-o subproducție a hormonilor tiroidieni. Deoarece producția de energie a organismului necesită anumite cantități de hormoni tiroidieni, o scădere a producției de hormoni duce la scăderea nivelului de energie.

19,90 RON
In stoc
Tiroidin-Spirulina,Iod si Tirozina Parapharm ProspectTiroidin-Spirulina,Iod si Tirozina Parapharm Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufera de hipotiroidism, adica de . Hormonii tiroidieni secretati de glanda cu acelasi nume sincronizeaza sistemul hormonal al intregului organism. Secretia deficitara a glandei tiroide se manifesta prin : - oboseala cronica- letargie- depresie- incetineala a miscarilor- tulburari ale memoriei - crestere in greutate- constipatie- toleranta scazuta la frig - par/piele uscata- edem in jurul ochilor- menstruatie abundenta. -Actiune:-stimuleaza functionarea glandei tiroide-are efect antioxidant-asigura functionarea normala a glandei tiroide.-Ingrediente:-Spirulina..................................................................... ...