Ceai de Sunatoare (N164) 20 dz Fares

Ceai de Sunatoare (N164) 20 dz Fares

Scapa de depresie si insomnii cu Ceaiul de Sunatoare Fares 20 dz Ceai de sunatoare - remediu natural in depresii si insomnii Ingrediente: Sunatoare (Herba Hyperici).Fares- Ceaiuri din plante medicinale ce ajuta in mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal si sustine functionarea normala a ficatului, pentru relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii.

4,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Scapa de depresie si insomnii cu Ceaiul de Sunatoare Fares 20 dz 

Ceai de sunatoare - remediu natural in depresii si insomnii

Ingrediente: iarba de sunatoare (Herba Hyperici).

Fares-Ceaiuri din plante medicinale ce ajuta in mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal si sustine functionarea normala a ficatului, pentru relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, deoarece ajuta la eliminarea de serotonina numit si hormon al fericirii.

Sunatoarea este comercializata sub mai multe forme farmaceutice ( pliculete de ceai, tinctura, capsule sau planta uscata ).

Ceaiul de sunatoare are proprietati antiseptice, antiinflamatoare, remineralizante, cicatrizante si astringente, precum si un bun sedativ.

Ceaiul de sunatoare poate fi considerat la fel de eficient ca alte antidepresive insa cu mai putine reactii adverse

Ceaiul de sunatoare consumat fregvent este recomandat in prevenirea dischineziei biliare si a colecistitei poate amelora functionarea bilei.

Ceaiul de sunatoare are un efect: calmant, antidepresiv, antiinflamator, antiulceros, coleretic-colagog (provoaca evacuarea bilei in intestin), antiseptic, cicatrizant.

Recomandari: 

uz intern: nervozitate, gastrita, ulcer gastro-duodenal, anxietate, depresie, insomnie,hepatita diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare), enterocolita, inflamatii ale pielii

uz extern utilizat in: arsuri, rani. 

Mod de preparare:

  • uz intern: infuzie 1 plic la 250 ml apa clocotita; se acopera, se lasa 10 - 15 minute. 
  • uz extern: infuzie concentrata : 2 - 3 plicuri la 100 ml de apa clocotita; se acopera; se laa 10 - 15 minute.

Intrebuintare:se poate folosi ca : ceai, bai locale, comprese locale.

Prezentare : cutie 20doze.

Producator: Fares

Fares
5941141222140

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.