Ceai de Sunatoare Fares 20 dz

Ceai de Sunatoare Fares 20 dz

Scapa de depresie si insomnii cu Ceaiul de Sunatoare Fares 20 dz Ceai de sunatoare - remediu natural in depresii si insomniiIngrediente: iarbã de sunãtoare (Herba Hyperici).Fares-Ceaiuri din plante medicinale ce ajuta in mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal si sustine functionarea normala a ficatului, pentru relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, deoarece ajuta la eliminarea de serotonina numit si hormon al fericirii.Sunatoarea este comercializata sub mai multe forme farmaceutice ( pliculete de ceai, tinctura, capsule sau planta uscata ).Ceaiul de sunatoare are proprietati antiseptice, antiinflamatoare,remineralizante, cicatrizante si astringente,precum si un bun sedativ.Ceaiul de sunatoare poate fi considerat la fel de eficient ca alte antidepresive insa ...
4,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Scapa de depresie si insomnii cu Ceaiul de Sunatoare Fares 20 dz
Ceai de sunatoare - remediu natural in depresii si insomnii
Ingrediente: iarbã de sunãtoare (Herba Hyperici).
Fares-Ceaiuri din plante medicinale ce ajuta in mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal si sustine functionarea normala a ficatului, pentru relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, deoarece ajuta la eliminarea de serotonina numit si hormon al fericirii.
Sunatoarea este comercializata sub mai multe forme farmaceutice ( pliculete de ceai, tinctura, capsule sau planta uscata ).
Ceaiul de sunatoare are proprietati antiseptice, antiinflamatoare,remineralizante, cicatrizante si astringente,precum si un bun sedativ.
Ceaiul de sunatoare poate fi considerat la fel de eficient ca alte antidepresive insa cu mai putine reactii adverse
Ceaiul de sunatoare consumat fregvent este recomandat in prevenirea dischineziei biliare si a colecistitei poate amelora functionarea bilei.
Ceaiul de sunatoare are un efect : calmant, antidepresiv, antiinflamator, antiulceros, coleretic-colagog (provoaca evacuarea bilei in intestin), antiseptic, cicatrizant.
Recomandari:
uz intern: nervozitate, gastrita, ulcer gastro-duodenal, anxietate, depresie, insomnie,hepatita diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare), enterocolita, inflamatii ale pielii
uz extern utilizat in : arsuri, rani.
Mod de preparare:
uz intern: infuzie 1 plic la 250 ml apã clocotitã; se acoperã, se lasã 10 - 15 minute.
uz extern: infuzie concentratã : 2 - 3 plicuri la 100 ml de apã clocotitã; se acoperã; se lasã 10 - 15 minute.
ÃŽntrebuintare:se poate folosi ca : ceai, bai locale, comprese locale.
Prezentare : cutie 20doze.
Producator: Fares


Fisa tehnica

Fares