10 cutii Apireven, crema cu venin de albine,30g,Institutul Apicol

10 cutii Apireven, crema cu venin de albine, 30g

Apireven, crema cu venin de albine,10 cutii de Apireven la cel mai mic pret! Pentru persoanele care practica tratamentul cu venin de albine Plafar/Magazin online Sam Distribution va recomanda 10 tuburi de Apireven, crema cu venin de albine la cel mai bun pret! Compozitie:Extract de propolis, ceara de albine, lanolina, ulei de parafina, cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax.

Recomandari:

Produsul este o crema de masaj cu un bogat continut in substante naturale menite sa mentina starea de conform a muschilor si articulatiilor precum si sa asigure relaxarea musculara. Caracteristici: Principiul activ din produs este furnizat printr-o combinatie echilibrata a unor compusi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune a ...

230,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Apireven, crema cu venin de albine,10 cutii de Apireven la cel mai mic pret!


Pentru persoanele care practica tratamentul cu venin de albine Plafar/Magazin online Sam Distribution va recomanda 10 tuburi de Apireven, crema cu venin de albine la cel mai bun pret!


Compozitie:

Extract de propolis, ceara de albine, lanolina, ulei de parafina, cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax.

Recomandari:

Produsul este o crema de masaj cu un bogat continut in substante naturale menite sa mentina starea de conform a muschilor si articulatiilor precum si sa asigure relaxarea musculara.

Caracteristici:
Principiul activ din produs este furnizat printr-o combinatie echilibrata a unor compusi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizante cu extracte naturale de capsici si de venin de albine care activeaza circulatia sanguina periferica oferind astfel o stare de confort si relaxare.

Aplicatii si utilizare:
Crema se aplica in cantitati mici pe suprafetele de masat. Masajul se face usor, fara aplicarea de presiune pe tesuturi.
Pentru un efect mai indelungat, zona masata trebuie acoperita cu un material din fibre naturale, de preferinta lana.
Excesul de crema nu trebuie obligatoriu indepartat.
Precautie:
Crema nu trebuie aplicata in zona din jurul ochilor, gurii sau pe rani deschise, escare sau alte zone dechise.

Prezentare: Tub 30g

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.
Producator:
Complex Apicol,ICD APICOL

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.