crema de galbenele si catina

Crema de galbenele si catina, Ceta Sibiu, 20 g, Plafar

Crema de galbenele si catina, Ceta Sibiu, 20 g, Plafar  Crema tip balsam cu extract total de galbenele si catina, este un unguent Ceta Sibiu, cu actiune cicatrizanta, vitaminizanta, antiinflmatoare, bactericida, tonifianta si emolienta. Crema de galbenele si catina utilizata in scopuri terapeutice contribuie ca adjuvant in: hemoroizi, varice, noduli, eczeme, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, degeraturi. Crema de galbenele si catina poate fi utilizata in scopuri cosmetice ca o crema de fata pentru tenurile imbatranite, devitalizate si palide. Compozitie: extract din flori de galbenele, catina, lanolina, vaselina, ceara. Prezentare: 20 g (cutie)

5,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 4,80 RON Pana la 0,80 RON
 In stoc
 

 

 

Crema de galbenele si catina - Plafar 

Crema de galbenele si catina, un produs Ceta Sibiu - Plafar este o crema tip balsam cu extract total de galbenele si catina, este un unguent Ceta Sibiu, cu actiune cicatrizanta, vitaminizanta, antiinflmatoare, bactericida, tonifianta si emolienta.

Crema de galbenele si catina utilizata in scopuri terapeutice contribuie ca adjuvant in: hemoroizi, varice, noduli, eczeme, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, degeraturi.

Crema de galbenele si catina poate fi utilizata in scopuri cosmetice ca o crema de fata pentru tenurile imbatranite, devitalizate si palide.

Compozitie: extract din flori de galbenele, catina, lanolina, vaselina, ceara.

Prezentare: 20 g (cutie)

Ce sunt hemoroizii ?

Majoritatea oamenilor nu ințeleg ca obiceiurile lor rele sunt cauzele majore ale acestei stari medicale extrem de dureroase, cunoscute sub numele de hemoroizi. 

In esenta, hemoroizii sunt cauzati de vasele de sange care sunt umflate in regiunea anusului a corpului. 

Hemoroizii pot declansa complicatii medicale grave, in special atunci cand nu se cauta cele mai bune remedii pentru hemoroizi. Deoarece exista tratamente variate pentru hemoroizi, obtinerea celui mai bun tratament, cum ar fi aplicarea cremelor de galbenele ( calendula) este intotdeauna recomandata. 

De fapt, multi oameni se lupta cu hemoroizii pentru o buna parte din viata lor, deoarece nu au cautat cele mai potrivite remedii pentru aceasta boala. 

Asa cum sa subliniat mai sus, obiceiurile cum ar fi mancarea saraca in fibre și constipatia pot genera hemoroizii. 

Diferiti factori in viata unei persoane, cum ar fi stresul si consumul de alimente foarte acide, pot fi, de asemenea, cauze majore ale acestui fenomen.

Unguent de galbenele un remedii naturiste pentru hemoroizi ?

In ceea ce priveste un studiu recent efectuat pe hemoroizi, aceasta afecțiune medicala a fost gasita a afecta aproximativ 50% din populatia adulta. 

Cea mai grava parte este ca un numar considerabil de oameni continua sa sufere in tacere deoarece sunt jenati sa caute tratament pentru hemoroizi.

Pentru persoanele care sufera de aceasta problema, un remediu eficient pentru hemoroizi ar fi crema de galbenele, deoarece acest produs poate fi cumparat cu usurinta din farmacii si la pretui mai rezonabile (mai mici) din magazinele online, fara a fi nevoie sa explice povesti jenante pentru medicii lor. 

In general, aceasta stare iritanta si dureroasa este de fapt vindecatoare si este doar o chestiune de timp pentru a gasi un remediu eficient pentru hemoroizi.

Unguent de galbenele (calendula) un tratament eficient pentru hemoroizi

Hemoroizii sunt defapt mai multe vene umflate in zona anusului. 

Aceste vene pot sangera si pot cauza senzatie de arsura sau mancarime daca nu sunt tratate corespunzator. 

Exista 2 tipuri de hemoroizi si acestia sunt hemoroizii interni si externi, dar numai hemoroizii externi sunt cei care provoaca simptomele descrise mai sus. Hemoroizii au cauzat, de obicei, presiune asupra venelor si acest lucru se poate datora unor motive diferite. 

Un motiv poate fi din cauza sarcinii pentru femei. 

Pentru altii, unele motive pentru a avea hemoroizi pot fi cauzate de prea multa tuse, prea multa sedere pe scaun, ridicarea obiectelor grele, diaree si altele. 

Exista remedii care va pot ajuta sa diminuati problemele si disconfortul pe care le pot aduce hemoroizii si o solutie este Calendula sau popular este cunoscut ca unguent de galbenele, pentru hemoroizi poate fi un remediu natural.

Calendula este o crema de galbenele cu efecte antiinflamatoare cunoscuta care ajuta la tratarea hemoroizilor și a varicelor. 

Ajuta la ameliorarea umflaturilor si a durerii, favorizand astfel recuperarea rapida.

Calendula este de fapt o planta de gradina, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de galbenele. 

Calendula este o planta nativa din Asia si in unele parti ale Europei inclusiv in Romania.

Valoarea Calendulei nu este doar concentrata in petalele aurii portocalii. 

Este de fapt o sursa de uleiuri eterice, caroten, acizi grasi, polizaharide și saponozide, care este foarte unic in aceasta planta. 

Ajuta la furnizarea unei multimi de beneficii medicinale pe care alte plante nu le pot oferi deloc.

Proprietatile analgezice ale Calendulei sunt incomparabile, deoarece pot ajuta la reducerea eruptiilor cutanate eruptive care includ hemoroizi, vene varicoase și eruptii cutanate. 

Unguentul de galbenele (Calendula) va poate ajuta in ceea ce priveste diminuarea disconfortului pe care il pot aduce hemoroizii, care este cauzat de presiunea atat de mare asupra venei regiunii rectale, de la miscarea intestinala, constipatia, nasterea copilului, ridicarea greutatii si multi alti factori. 

Calendula pentru hemoroizi este cunoscuta pentru ca este un foarte bun tratament homeopatic pentru hemoroizi datorita intinerirei celulelor si a agentului antiinflamator pe care le contine. Cand o aplici pe zona afectata, granulele sanatoase pe care le contine vor lucra rapid pentru a grabi si promova vindecarea.

O multime de oameni nu iau hemoroizi in serios gandindu-se ca nu se pot vindeca, ceea ce nu este intotdeauna cazul. 

Nu trebuie sa suporti durerea si disconfortul pe care le pot aduce hemoroizii, deoarece cremele si unguentele cu Calendula sunt disponibile pe piata in farmacii, plafare sau magazine online si nu costa o avere si poate fi un remediu adjuvant in tratarea hemoroizilor. 

Unguentele de galbenele va poate ajuta la promovarea granulelor sanatoase care ajuta la vindecarea rapida a hemoroizilor. 

Pentru doza, cel mai bine este sa se citeasca etichetele (prospectul) si sa o urmeze tratamentul intocmai.

De obicei, cremele de hemoroizi pot fi aplicate hemoroizilor de 2 ori pe zi pentru rezultate mai bune si mai rapide. 

Atat terapeutii de tratament alternativ, cat si profesionistii din domeniul sanatatii au fost implicati intr-o cautare neincetata a unui remediu adecvat pentru hemoroizi de-a lungul anilor. 

Gasirea unui remediu adecvat pentru hemoroizi este de o importanta primordiala datorita simptomelor dureroase crescute pe care le prezinta hemoroizii pacientului. 

Pionierii medicali ai tratamentelor alternative, folosesc produse naturale, cum ar fi unguentul de galbenele (calendula), pentru a controla si a contracara situatia. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa