Tratament contra caderii parului Ginseng, 12 fiole, Bes Beauty

12 fiole cu ginseng tratament contra caderii parului

Tratament cu Ginseng fiole pentru cresterea si contra caderii parului - se recomanda o fiola pe saptamana, iar tratamentul dureaza minim 4 saptamani. In farmacii sau plafare exista numeroase tratamente si produse de ingrijire a parului pe baza de ginseng care previn caderea parului si ajuta la regenerare: sampone, balsamuri, masti de par sau  fiole cu extract de ginseng. Ginseng fiole este o lotiune pentru uz extern, tratament ce previne caderea parului, totodata ajuta la cresterea parului datorita efectului sau tonic, stimuleaza si regenereaza radacina firului de par. Beneficiile tratamentului cu ginseng pentru par sunt: fortifica radacina parului (foliculii) datorita aportului de nutrienti – aceasta va duce la cresterea unui par mai rezistent

84,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

 

12 Fiole cu ginseng, tratament contra caderii parului, Bes Beauty & Sence

Tratament cu Ginseng fiole pentru cresterea si contra caderii parului - se recomanda o fiola pe saptamana, iar tratamentul dureaza minim 4 saptamani. 

In farmacii sau plafare exista numeroase tratamente si produse de ingrijire a parului pe baza de ginseng care previn caderea parului si ajuta la regenerare: sampone, balsamuri, masti de par sau  fiole cu extract de ginseng.

Ginseng fiole este o lotiune pentru uz extern, tratament ce previne caderea parului, totodata ajuta la cresterea parului datorita efectului sau tonic, stimuleaza si regenereaza radacina firului de par.

Beneficiile tratamentului cu ginseng pentru par sunt:

fortifica radacina parului (foliculii) datorita aportului de nutrienti – aceasta va duce la cresterea unui par mai rezistent si mai sanatos;

previne caderea parului – prin fortificarea radacinilor parul nu mai cade;

previne matreata – compusii din ginseng au proprietati antibacteriene care ajuta la curatirea scalpului si inlaturarea matretei;

protejeaza parul de factorii externi nocivi, precum soare, frig, vant, poluare sau diverse metode de styling;

previne albirea parului – uleiul si fitosterolii din ginseng previn depigmentarea firelor;

Prezentare:

12 fiole

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.