Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml

Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml

Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml Tinctura de conifere indicatii:Tinctura de conifere este un produs natural obtinut din rasina bruta de conifere. Rasinaeste un produs vegetal complex obtinut din amestecuri diferite de substante organice rezultate prin oxidarea si legarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile. Principalele compozitii sunt: acizi terpenici (rezinici), acid abietic, levopimaric, dextrosapinic, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivafl fenil propanici, rezinoli, ceruri, acizigrasi, ulei volatii bogat in αâ€si βâ€pinen. Tinctura din rasina de conifere este un produs natural cu o concentrate bine stabilita, care are o actiune antiseptica, antireumatica, antiinflamatoare, expectoranta, antitusiva, cicatrizanta. Tinc ...

7,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml

Tinctura de conifere indicatii:

Tinctura de conifere este un produs natural obtinut din rasina bruta de conifere.

Rasina este un produs vegetal complex obtinut din amestecuri diferite de substante organice rezultate prin oxidarea si legarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile.

Principalele compozitii sunt: acizi terpenici (rezinici), acid abietic, levopimaric, dextrosapinic, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivafl fenil propanici, rezinoli, ceruri, acizi grasi, ulei volatiil.

Tinctura din rasina de conifere este un produs natural cu o concentrate bine stabilita, care are o actiune antiseptica, antireumatica, antiinflamatoare, expectoranta, antitusiva, cicatrizanta. 

Tinctura din rasina de conifere este folosita ca adjuvant in tratarea mai multor afectiuni, cum ar fi cele ale aparatului respirator ( afectiuni pulmonare cronice, astm bronsic), infectiile tractului urinar (nefrite, cistite, uretrite), durerile de gat (laringite, amigdalite), litiaza renala, afectiunile cutanate (arsuri, leziuni), hemoroizii, astenia, starile de convalescenta, reumatismul sau durerile musculare.

Utilizarea produsului:

In tratamentul bronitei si a tusei : o lingurita de tinctura de rasina de conifere amestecata cu o lingura de miere, se dizolva intr-o jumatate de pahar de ceai de pin, se bea de 3 ori pe zi inainte de masa cu 20 de minute.

Este un calmant dezinfectant si stimulator imunitar pentru zona gatului si a cailor respiratorii. Regleaza calciu ionic la nivelul cailor respiratorii.

In tratamentul tabagismului: o lingurita de tinctura de rasina de conifere amestecata cu o lingurita de miere de salcam ce se administreaza din 4 in 4 ore timp de o saptamana. 

Acest amestec curata arborele bronsic de secretii si reduce dorinta de a fuma.

In tratamentul racelilor : in 200 ml alcool sanitar se adauga 50 ml tinctura de rasina de conifere, in care se dizolva 3 aspirine, supa care se face un masaj al intregului corp.

In tratamentul ranilor si a eczemelor infectioase: se curata bine locul cu apa calda si sapun. 

Cu un tampon de vata inmuiat in tinctura de rasina de conifere se spala locul afectat timp de cateva minute. 

Dupa ce se usuca se administreaza un strat subtire de crema antiinflamatoare.

Tratamentul se administreaza si in cazul contuziilor (vanatailor).

In tratamentul amigdalitei: intr-o cana de apa de 50 ml se adauga o lingurita de tinctura de propolis si o lingurita de tinctura de rasina de conifere se amesteca si se face gargara de 3 ori pe zi timp de 3 minute dupa masa.

Atentie:

A nu se folosi de persoanele care au alergie la alcool sau rasini.

Tinctura de conifera mai poate fi folosit ca materie prima la prepararea de diferite creme si unguente.

Prezentare :50 ml

Producator: Elzin Plant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.