Enteroclisma, aparat de clisma, Sanity

Enteroclisma, aparat de clisma, Sanity - Irigator clisma

Enteroclisma | Aparat de clisma Sanity | Irigator clisma. Enteroclisma este un dispozitiv medical (aparat pentru clisma) din cauciuc cu o capacitate de 1.2l si furtun de legatura prevazut cu robinet si doua canule din plastic ce va ajuta in efectuarea clismei acasa.

64,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Enteroclisma | Aparat de clisma Sanity | Irigator clisma

Enteroclisma este un dispozitiv medical (aparat pentru clisma) din cauciuc cu o capacitate de 1.2l si furtun de legatura prevazut cu robinet si doua canule din plastic ce va ajuta in efectuarea clismei acasa. 

O canula este prevazuta cu gaura pe mijloc special pentru clisma, iar canula mai mare are gauri laterale ideal pentru igiena intima, spalaturi vaginale, sau pentru tratamente medicale cu diferite solutii sau medicamente prescrise de medicul ginecolog. 

Atentie: a nu se folosi in timpul sarcinii pentru spalaturi vaginale.

Dupa folosire se spala fiecare parte separat cu apa si sapun sau se fierbe 10 minute.

Producator: Sanity Albert Polska

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa